59 61 69 71 81 bagian meunang

59 61 69 71 81 bagian meunang

Pondok Description:

Ngaran produk: Excavator motong suku cadang ujung / LIPI huntu / samping cutter Urang ogé nyadiakeun motong ujung, tungtung bit, LIPI agul, huntu, ripper shank, baud, patempatan ngagantian pikeun Hileud, Komatsu, ESCO, Hitachi, Volvo, JCB, Hitachi, Kobelco, Bobcat, Doosan, Hyundai., jsb


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 200 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Param

    Tags produk

    Ngaran produk: Excavator motong suku cadang ujung / LIPI huntu / samping cutter

    Urang ogé nyadiakeun motong ujung, tungtung bit, LIPI agul, huntu, ripper shank, baud, patempatan ngagantian pikeun Hileud, Komatsu, ESCO, Hitachi, Volvo, JCB, Hitachi, Kobelco, Bobcat, Doosan, Hyundai., Jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 1.Technology Leungit casting lilin
    Leungit casting busa
    paeh casting
    Silika sol casting
    2.Variety bahan baja karbon
    Galunggung baja
    Beusi sténless
    Pangleuleusna ti antara beusi jsb
    3. Standards ASTM, JIS
    BS, DIN, en, ISO
    4. Kamampuh 2,000,000 buah / Bulan
    atanapi 100Tons / Bulan
    5. Lapang tina aplikasi bagian Otomatis
    bagian mesin
    bagian Kelautan
    bagian treuk
    bagian konstruksi
    Folklift suku cadang
    bagian Railway
    bagian mesin pertanian
  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !