Arrivals anyar

  • Tongda precise casting focuses on the techniques of lost-wax and lost-foam castings. The materials we are dealing with are carbon steel, alloy steel, ductile iron , grey iron and so on. Our OEM products are widely used in the industries of Automobiles.G.E.T.,Forklifts,Marines and Railways. The annual capacity is 25,000 tons, with 85% parts exported overseas through Ningbo Inrise International Trading Co,Ltd .

    Tongda owns hiji tim profésional ti insinyur mun ngalakukeun panalungtikan dina rupa-rupa bahan jeung ogé ngamekarkeun konsumén 'produk OEM. Pikeun mastikeun kualitas nu, Tongda diwangun hiji lab nu boga equipments kawas X-ray tester, CMM, Spéktrum Analisis Tambo Minangkabau, Metallographic Ujian Tambo Minangkabau, Magnetic partikel lnspector, teu karasa tester, Dampak Test Machine.and Universal Kakuatan tester.

    Tongda geus kahontal reputasi alus betah tur mancanagara kalawan harga kalapa na, kualitas dipercaya, pangiriman dina waktos sarta jasa saatos-diobral alus, Tongda ogé boga tujuan dina kenging gelar casting manufactuer ngarah di Cina.

fitur Produk

WhatsApp Online Chat !