Arritje të reja

  • Tongda precise casting focuses on the techniques of lost-wax and lost-foam castings. The materials we are dealing with are carbon steel, alloy steel, ductile iron , grey iron and so on. Our OEM products are widely used in the industries of Automobiles.G.E.T.,Forklifts,Marines and Railways. The annual capacity is 25,000 tons, with 85% parts exported overseas through Ningbo Inrise International Trading Co,Ltd .

    Tongda zotëron një ekip profesional të inxhinierëve për të bërë kërkime mbi shumëllojshmëri të materialeve si dhe zhvillimin e produkteve të konsumatorëve OEM. Për të siguruar cilësinë, Tongda ndërtuar një laborator i cili ka pajisje të tilla si X-ray Tester, CMM, Analiza Instrumenti Spektri, Ekzaminimi Instrumenti metallographic, magnetik lnspector Particle, zahmet Tester, Impact Test machine.And Universale Forca Tester.

    Tongda ka arritur një reputacion të mirë në shtëpi dhe jashtë vendit me çmimet e saj konkurruese, cilësia e besueshme, në kohë të ofrimit dhe të mirë pas shitjes shërbimi, Tongda gjithashtu synon të bëhet një ndarje e roleve manufactuer kryesor në Kinë.

Feature Produkte

WhatsApp Online Chat !