Нови пристигнувања

  • Tongda precise casting focuses on the techniques of lost-wax and lost-foam castings. The materials we are dealing with are carbon steel, alloy steel, ductile iron , grey iron and so on. Our OEM products are widely used in the industries of Automobiles.G.E.T.,Forklifts,Marines and Railways. The annual capacity is 25,000 tons, with 85% parts exported overseas through Ningbo Inrise International Trading Co,Ltd .

    Tongda поседува професионален тим на инженери да се направи истражување на различни материјали и исто така развиваат ОЕМ производи на потрошувачите. За да се обезбеди квалитет, Tongda изградено лабораторија која има капацитети како Х-зраци тестер, СММ, инструменти Спектар Анализа, инструмент Металографско испитување, со магнетни честички lnspector, тврдоста тестер, Костелиќ Тест Machine.and Универзална Сила тестер.

    Tongda има постигнато добар углед во земјата и во странство со своите конкурентни цени, сигурен квалитет, за време на испорака и добар по продажба на услуги, Tongda, исто така, има за цел да стане водечки manufactuer кастинг во Кина.

функција Производи

WhatsApp Online Chat !