Baru

  • Tongda precise casting focuses on the techniques of lost-wax and lost-foam castings. The materials we are dealing with are carbon steel, alloy steel, ductile iron , grey iron and so on. Our OEM products are widely used in the industries of Automobiles.G.E.T.,Forklifts,Marines and Railways. The annual capacity is 25,000 tons, with 85% parts exported overseas through Ningbo Inrise International Trading Co,Ltd .

    Tongda ndarbeni tim profesional saka engineers kanggo nindakake panaliten ing macem-macem bahan lan uga berkembang pelanggan 'produk OEM. Kanggo mesthekake kualitas, Tongda dibangun Lab kang Alat kaya X-ray Tester, CMM, Spectrum Analysis Instrument, Metallographic Ujian Instrument, Magnetic Partikel lnspector, atose Tester, Impact Test Machine.and Universal Strength Tester.

    Tongda wis ngrambah reputasi apik ing ngarep lan luar negeri karo prices competitive sawijining, kualitas dipercaya, layang ing-wektu lan layanan sawise-sale apik, Tongda uga yakuwi ing dadi casting manufactuer anjog ing China.

Feature Products

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih Heart